GLOBAL DIGITAL
MARKETING EKSPERT SØGES

ER DU VORES NYE DIGITAL MARKETING EKSPERT?

 • Har du erfaring med digital kampagneplanlægning?
 • Interesserer du dig for nye digitale formater og medier?
 • Er du stærk i Excel, struktureret og analytisk?
 • Så er det måske dig, vi søger til vores danske hovedkontor som Global Digital Marketing Ekspert hos Biites.

DIT NYE JOB

Til vores internationale kampagneteam hos Biites Communication og Marketing søger vi en Digital Marketing Ekspert til planlægning, indkøb og afvikling af digitale kampagner for Biites på tværs af alle markeder og digitale marketing-discipliner.

Du bliver ansvarlig for alle vores digitale indkøb på tværs af platforme. Fra Google til sociale medieplatforme, publishers samt native programmatic services. Både i Danmark og på vores andre primære markeder. 

Så erfaring med at oprette og KPI-styre digitale kampagner på eksempelvis Google, Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat, Pinterest, Nativo, Captify m.v. er en stor del af jobbet. Ligesom dataindsamling, strukturering, kvalitetssikring og rapportering i forhold til opsatte KPI’er, for både vores kunder og for Biites.

Du bliver en del af vores marketingteam, hvor der også arbejdes med community management, e-mail marketing/flows, redaktionel (lokal) kuratering af vores platforme samt brand activation på tværs af vores kunder. Som Digital Marketing Ekspert bliver du også et vigtigt bindeled mellem marketing og vores datateam.

DIN NYE ARBEJDSPLADS

Biites er en ny, global video marketing platform for film og serier skabt af brands. Her mener vi ikke traditionelle reklamefilm, men “rigtige tv-lignende formater”, også kaldet branded programming, udviklet af brands og virksomheder for at underholde, fastholde og være relevante i forhold til virksomhedernes respektive målgrupper.

Branded programming er en relativ ny disciplin i mange virksomheders samlede marketingmix, og Biites er den markedsledende platform i det digitale økosystem, som er skræddersyet til disse lange kommercielle videoformater.

Vores overordnede fokus er at levere markedets bedste visningskvalitet til longform video content blandt digitale videodistributører og connecte brugere og brands gennem relevant og godt indhold.

Seernes møde med Biites minder om en klassisk streamingtjenesteoplevelse. Faktisk bliver Biites ofte refereret til som “Netflix for brand entertainment”.

Biites er live i Norden, UK, US og Tyskland, men målet er at indtage flere europæiske markeder i 2022.

DINE NYE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Planlægning af digitale kampagner i tæt samarbejde med vores sælgere og datateam.
 • Indkøb og afvikling af digitale kampagner. Herunder kontakt til medier samt håndtering af materiale og løbende monitorering og evaluering af kampagner.
 • Videreudvikling af Biites’ digitale kampagneplan via test af nye digitale samarbejdspartnere, medier, formater og placeringer på baggrund af resultater fra modellering og A/B tests.
 • Indsamling, strukturering og kvalitetssikring af data til analyse samt kontinuerlig optimering af vores marketing performance.
 • Udvikling og eksekvering af Biites’ egne marketingkampagner med henblik på at lead generation i forhold til followership og login.
 • Der vil forekomme projektledelsesopgaver, hvor vores marketingaktiviteter skal implementeres med vores øvrige tech. Dette i tæt samarbejde med bl.a. vores software- og data team.

VIGTIGE KVALIFIKATIONER

 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.
 • Du har praktisk erfaring med planlægning, opsætning og eksekvering af programmatic kampagner og kampagner på tværs af forskellige sociale medier.
 • Du har erfaring med generel digital planlægning i Google men kender også til booking og afvikling af kampagner via partners som f.eks. TradeDesk, Captify etc. Som minimum synes du, det er spændende altid at lære nye digitale services og interfaces at kende, og du kan hurtigt gennemskue hvordan disse kan bringe ekstra værdi til kampagnelevering, marketing performance og til forretningen generelt.
 • Du er vant til at give sparring til udformning af kreativer i forbindelse med performance og A/B-tests.
 • Du har en struktureret tilgang til dine opgaver og øje for detaljerne.
 • Du er superbruger i Excel og vant til at arbejde med diverse dashboards. Evt. udvikle nye og forbedre de dashboards i samarbejde med vores data team.
 • Erfaring med Google Analytics, SuperMetrics og Power BI er et plus. Bruger niveau er fint, da vi har eksperter i vores data team.
 • Du har minimum 2-3 års erfaring fra lignende stilling

OM DIG

Du er nysgerrig, ambitiøs og initiativrig specialist, som trives i samarbejdet med dine kollegaer. Du evner at tænke kreativt og ser muligheder før begrænsninger.

Du har erfaring med digital markedsføring og brænder for at planlægge stærke digitale kampagner og optimere performance.

Du har et digitalt mindset og er struktureret i dit arbejde, da du kommer til at sidde med mange aktive kampagner på én gang.

Du interesserer dig for at dykke ned i resultaterne af de enkelte mediers performance, og du har lysten og evnerne til at dele dine indsigter og omsætte disse til konkrete muligheder for optimering og nye tiltag. Supporteret af ML/AI med tiden.

Du kan strukturere og behandle store mængder data og er i stand til at optimere processer i forbindelse med både kvalitetssikring og indsamling af data, samt rådgive vores sælgere og kunder om det naturlige ”next step” baseret på indsigter fra data.

Du sidder i dag sandsynligvis med planlægning af digitale kampagner på mediebureau eller i en intern marketingafdeling. International erfaring er et plus.

VI TILBYDER

En international, ambitiøs og dynamisk arbejdsplads i moderne lokaler i Søborg. Vi arbejder målrettet mod en skalering af virksomheden til endnu flere markeder, så der er højt tempo og mange forskellige arbejdsopgaver.

Hverdagen hos Biites er meget agil og digital, og vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet. Da vi arbejder på flere markeder og i forskellige tidszoner, kan der forekomme møder, som ligger uden for almindelig dansk arbejdstid.

Vi er et ungdommeligt team med seniorkompetencer på alle positioner. Vores struktur er flad, og tonen er uformel, frisk og kollegial med kæmpe respekt for hinandens fagområder og viden. Meget kommunikation foregår på engelsk, som også er vores primære organisationssprog, givet vores store satsning på især UK- og US-markedet.

Der må påregnes nogen rejseaktivitet i perioder. Primært inden for Europa.

HØR MERE

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte vores CCO, Helle Jabiri på hj@biites.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
Ansøgningsfristen er 10. marts 2022 og vi afholder samtaler løbende med at ansøgningerne kommer ind. Vi forventer, at du kan starte i jobbet senest pr. 1. maj 2022 og gerne før.

send os en besked